„Черен петък“ в Mall Rousse

0
52
„Черен петък“ в Mall Rousse

„Черен петък“ ще има на 24 ноември в Mall Rousse, съобщават от търговския комплекс.

Над 30 магазина в комплекса вече са обявили своите намаления.

Сега е моментът да се погрижите за своето здраве и красотата си, тъй като отстъпките на хранителните продукти и добавки започват от 5% и достигат до -50%, а намаленията на козметика за лице и тяло достигат до внушителните 50%.

За да сте в крак с модните тенденции тази зима, голяма част от магазините са подготвили специални цени на новата есенно-зимна колекция – между 20% и 60% е по-ниска цената на актуалните за сезона предложения.

Всяко облекло, обаче, се нуждае и от подходящи аксесоари, които ще имате възможност да закупите с намаление от 15% до 50%. Слънчевите очила и диоптричните стъкла ще се предлагат с до 60% по-ниски цени, а стойността на рамките ще се определя от вашата възраст – именно тя ще е вашата отстъпка.

Овладейте изкуството за комфортен живот – Хюга, тук ще помогнат магазините, които предлагат артикули за домашен уют с отстъпка до 70%.

Ще имате възможност да зарадвате и най-малките с играчки от любими техни марки, намалени с 25%.

Възползвайте се и от специалните предложения, които включват подарък към вашите покупки. Повече информация за промоцията ще можете на научите на място в магазините.