Червени депутати: Правителството може и да даде парите за залата

3

Това се казва в писмо от русенските депутати от  Коалиция за България изпратено до медиите. Според тях кметът Пламен Стоилов манипулативно твърди, че искането не било разбрано правилно и че решението на финансовото министерство е лично насочено към Русе.

„Никой никъде категорично не е заявявал, че въпросните пари няма да бъдат отпуснати. Въпросът е на дневен ред и се прави всичко възможно да се заложат и отпуснат тези средства. Заявяваме, че ще направим всичко възможно от наша страна финансирането да се случи. Водят се активни разговори с председателя на БСП Сергей Станишев и с финансовия министър, за да може да се изпълни едно обещание, дадено на правителствено ниво още преди две години“ се каза още в писмото, подписано от Таню Киряков, Добрин Данев и Екатерина Заякова.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. Е това им е целта да покажат колко са загрижени и как мислят за нашия град 🙂 Искам само едно нещо да направи някои без значение от цвета на партията му – да оправят канализацията! Венеция ни завижда за пълноводните улици.

  2. Защо пък се водят разговори със Станишев…той какво общо има с цялата работа!? Странно е това.

  3. Мръсни,гадни ,лъжливи комунисти! Ха да видим, кой ще излезе прав и кой нагло лъже.Аз ще запомня добре, кой каква е казал! И защо тримата глупаци са подписали писмото – ПАК КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ!!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук