Четирима нови тренират с „Дунав“

0
269
Четирима нови футболисти отпътуваха с „Дунав“

Четирима нови футболисти отпътуваха с „Дунав“ за лагера в Трявна, съобщиха от футболния клуб.

Това са Иван Александрович, 23-годишен руски талант, който идва от отбора на “Черноморец“ (Одеса), бившият нападател на “Витоша (Бистрица) Ивайло Лазаров, 23-годишния Елзебьо Банкеси, юноша на „Бенфика“ и Шакил Удстра, 23-годишен, от школата на „Твенте“.

Александрович играе като крило, Лазаров – крило и централен нападател, Банкеси – дясно крило, Шакил Удстра е защитник. Очаква се в близките два дни към тях се очаква да се присъединят дефанзивен халф, който да замени напусналия Kрасимир Станоев и централен защитник.

Днес „Дунав“ отпътува за Трявна, където ще проведе по-голямата част от подготовката за новото първенство. Уговорени са и три контроли. Първата ще бъде с „Етър“, на 22 юни от 18:30ч. Следващите две ще бъдат с „Локомотив“ (ГО) и Литекс, съответно на 26 и 28 юни. Срещата с Локомотив е предвидена отново за 18:30ч, докато началният час за мача с „Литекс“ все още не е уточнен.

Всички мачове ще се играят на официалният стадион в гр. Трявна и ще бъдат излъчвани на живо в YouTube-канала на футболния клуб.