Четирима заловени с наркотици при полицейски проверки

0

Четирима души са заловени с наркотици при полицейски проверки в петък и събота, съобщават от полицията в Русе.

Около 12:00 часа по ул. Рига, в близост до № 20 полицаите са проверили 29-годишен русенец и при беседа с него е станало ясно, че той носи свити цигари със суха тревна маса, за която си е признал, че е марихуана. Мъжът е бил задържан и отведен в полицията. Наркотикът е предал на служителите на реда и по случая е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 3, т. 1 от НК.

По-късно около 17:30 часа полицаи от Второ РУ, в близост до градския стадион в Русе, са установили лице 21-годишен русенец, за когото имали информация, че разпространява наркотици, а впоследствие и негов клиент. В хода на работата с 21-годишния е изяснено, че той носи наркотик. Извадил е от бельото си найлонов плик, увит на топка, за който е казал, че съдържа около тридесет грама марихуана. Двете лица са отведени за документиране на случая във Второ РУ. 21-годишния е задържан по ЗМВР за 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство за престъпление по чл. 354а, ал. 1, пр. 4 от НК.

В събота около 15:45 ч. на ул. Михаил Хаджикостов в Русе патрулен екип от Второ РУ е спрял и проверил мъж на 33 г. от Русе, при което е станало ясно, че той носи наркотик. 31-годишният е предал на униформените вещество във формата на бяла бучка, за която е заявил, че е метамфетамин. По случая е започната проверка по описа на Второ РУ.

Около 18:25 ч. на 15 юни в Русе на ул. Ради Иванов, близо до бл. 209, екип на Второ РУ е заловил още един мъж с метамфетамин. При проверка на лицето е изяснено, че той е 40-годишен русенец и държи в себе си около 0.30 грама от наркотика във формата на бяло кристалообразно вещество. Той го е предал доброволно на служителите на реда. По случая е започната работа в хода на образувана проверка по описа на Второ РУ.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук