Чикагото стартира политическия си проект

1
3042

venci_chikagoto-press55В основата на новата политическа формация ще бъде създадената от него фейсбук група „Народно движение БАСТА“, които по думите му, били „стотици хиляди“. Той като името БАСТА нече е заето от формацията на Мирослав Найденов и Емил Димитров, новият политически субект щял да носи името Народна патриотична партия „Промяна“, което вече било запазено в Софийски градски съд.

„Ние ще извършим истинската промяна и ще кажем баста на всички „корумпирани боклуци“. Думата „баста“ означава „стига, достатъчно“. Тя е олицетворение на емоция, тя е движение на онеправданите“, каза Чикагото и допълни, че партията му ще влезе в парламента, ще вземе властта и тогава ще направи пълна ревизия „на всички сделки, довели до ограбването на държавата през 23-те години преход“.

Ангелов каза още, че прокуратурата е променила обвиненията по продължаващото вече 2 години следствено дело срещу него. От „организатор на престъпна трансгранична група за трафик на кокаин“, обвинението срещу него вече било трансформирано в по-леко. Той не отрече, че има 4 присъди. Едната, по думите му, била резултат от лъжесвидетелстване на 4 човека, другата е за контрабанда на цигари в особено големи размери, а останалите две – за необявяване на фирма в несъстоятелност, което според него не било престъпление по НПК.

1 коментар

  1. Абе на този партията никога няма да види бял свят,те гледат само да могат да влязат в парламента-ама това никога няма да стане,искам да вземат само държавните субсидии които се дават на партиите,коя партия ли не иска да се добере до това.Ей,само са пари се мисли.