Д-р Дачев стана и.д. шеф на Тубдиспансера

0

Решението бе взето с пълно мнозинство от общинските съветници по време на днешната им извънредна сесия. С минута мълчание бе почетена от старейшините  паметта на дългогодишният ръководител на диспансера д-р Димитър Граматиков, който почина наскоро. Спешното решение за избор на управител на лечебното заведение се наложи тъй като трябва ежедневно да оформят редица документи за пред държавните институции. 42-ма от 43-ри присъстващи в залата съветници подкрепиха избора на д-р Дачев.

Д-р Дачев е специалист по детски белодробни заболявания. Има дългогодишна лекарска практика и е доказан специалист, ползващ се с авторитет в лекарското съсловие. Като допълнение, той отговаря и на изискванията за заемане на длъжността управител.

Пред медиите, д-р Дачев заяви, че пред него и колегите му ще има много предизвикателства. „При нас работят много добри специалисти. Всички ни познават, не само лекарите, но и сестринския екип е много добре подготвен. В общи линии задачата е да задържим финансовото състояние и потока от пациенти”, коментира той. По думите му, през последните години Тубдиспансера вече е търсен не само от живеещи в Русенско, но и от околните региони.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук