Да отворим сърцата и кесиите си, да помогнем на пострадалите от бедствията!

0
816

Този път тя е свързана с подпомагането на хората, пострадали при бедствените наводнения от Варна, Добрич и Велико Търново. Операторът постави благотворителни урни в три от своите каси, където русенци могат да дарят средства за каузата. Урните са запечатани, събраните суми ще бъдат предадени по банков път и с протокол на Български дарителски форум, откъдето ще разпределят парите по райони. Кутиите са разположени в касите на „Нетуоркс България“ в кв. „Дружба”, на ул. „Плиска“ и в търговския център на бул. „Липник“.

networx_urna02Това не е първата благотворителна акция, свързана с подпомагане на пострадалите от наводненията райони. По време на потопа във Варна и Добрич служители на телекомуникационния оператор посетиха най-засегнатите места и раздадоха храна и материали за почистване на наводнените домове. От години в касите на „Нетуоркс България“ има и дарителски урни за подпомагане на строежа на храма „Всех Святих“ в Русе.

В момента от телекомуникационния оператор обмислят и друга любопитна инициатива съвместно със застрахователна компания. „Нетуоркс България“ ще предложат на своите клиенти възможността на преференциални цени от 2, 3 и 5 лв. да застраховат домовете си от бедствия, инциденти, кражби. Така абонатите на оператора ще могат да разчитат на обезщетение в критична ситуация.