Да помогнем на Лео!

0

Лео е на 11 години. На 3г. спира да произнася близките до думички звуци, да осъществява контакт с очите. Не търсел никого, не играел с никого, не се обръщал по име. За ужас на родителите, започва да блъска главата си в стената…

Лекарите му поставя диагноза аутизъм. Към момента е с 65% инвалидност. Минал е през какви ли не терапии и специални училища, ядрено магнитни резонанси, ДНК изследвания.

Сега родителите имат надежда за подобрение най-вече в говора и цялостното му състояние чрез иновативно решение – РЕГЕНЕРАТИВНА МЕДИЦИНА. Одобрен е за лечение от проф. д-р Ердал Карайоз от Лив Хоспитал Истанбул за 2 вливки на стволови клетки като начало.

Всяка вливка струва 10 000 € – общо 20 000 €. След период от 3 месеца и наблюдения върху резултата, ще бъде определено дали ще има още вливки. А ако има такива ще бъдат поне още 3. Всяка вливка ще се направи през 15 дни, което означава двойни разходи за самолетни билети и престой за тримата – около 2000 €.

Сумата е непосилна за родителите. До момента за лечението му са събрани 8.344,30 евро. Те обаче са по-малко от 40 процента от нужните 22.000 евро. Вливките са най-ефективни при деца от 3 до 12 години, а Лео вече е на 11г. и половина. Затова е нужно трансплантацията да се извърши възможно НАЙ-СКОРО!

Затова те се обръщат с молба към всички, на които не е чужд един млад живот, да помогнат, според възможностите си.

Средства могат да се дарят по банкова сметка:

Име на получател: Leonardo Lyubomirov Metodiev

IBAN: ES1221034323590040000632

BIC: UCJAES2M

Банка: Unicaja Banco

Адрес: San Lazaro 18

Град: Valladolid

Държава: Испания

Основание: Hope for Leo

Историята на Лео можете да видите ТУК

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук