Да се смееш ли, да плачеш ли…

2
5553

Възрастен мъж с „Опел“ с русенска регистрация вместо по пътното платно, се придвижваше с автомобила си по пешеходната алея в Парка на възрожденците, непосредствено до светофарите пред Пантеона.

Самият нарушител не можа да обясни как и по какъв начин попаднал там. По думите му, заблудил се и тръгнал да търси възможност да излезе на „Цар Освободител“. Попаднал обаче на светофарното кръстовище, а докато маневрирал по пешеходната зона, връхлетял с автомобила си върху бетонен ограничител на тротоара. Цяло щастие е, че няма пострадали пешеходци.

opel_panteona02На броени метри, докато полицаите разпитвали възрастния шофьор защо се намира на площадното пространство пред Пантеона, на кръстовището се блъснаха две леки коли. Причината за инцидента се изяснява, но най-вероятно става въпрос за твърде близка дистанция между превозните средства или неспазено предимство.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Липса на мозък е причината и за двата случая.
    Не знам защо в България и по- конкретно в Руси–не с е-, идеята на болшинството простошофьори, е просто да карат. Няма значение дали ще стигнат въобще до някъде и в какво състояние ще са колите им. Ами естествено че дъртата кола ще я карат бясно и безотговорно. И двете са минали един и същ преглед, ама на С4 спирачките са като на танк… Размишлявайте!…

  2. Ко е туй с4? Ако е сютроен е баси и барутника! Не напразно са го именували като истинското С4)) Можеш да си загубиш живота само като го гледаш, кво остана да седнеш в него)))