Даков обжалва заповедта за събарянето на кафе-бистрото

2

Това съобщиха от Административния съд в Русе. Жалбите са били внесени от съпругата му Христина, в качеството й на пълномощник на бизнесмена. От РАС уточниха, че двете жалби вече са преобразувани в дела.

Както „Русе нюз“ вече писа, макар и след значително забавяне, кметът Пламен Стоилов изпълни разпореждането на прокуратурата и издаде заповеди за събаряне на заведението и слънцезащитното съоръжение към него, които според Дирекция „Национален строителен контрол“ са издигнати в нарушение на изискванията на закона. Случаят предизвика широк обществен отзвук и след получаване на предписанието, кметът свика дисциплинарен съвет, на който поиска оставката на главния архитект Симеон Рангелов, подписал строителните книжа. Броени дни след това арх. Рангелов постъпи в болница и до момента продължава да е в отпуск по болест, поради което „дисципът“ не може да вземе решение по казуса за вината на главния архитект.

Бъди свободен

2 КОМЕНТАРИ

  1. Милен Пешев струва ми се, че не си от Русе и си нямаш представа кои са Красимир Даков, Симеон Рангелов и Пламен Стоилов а и Пламен Нунев. Списъка е много дълъг и да не задълбавам още. А и грешката ми е, че не съм толкова алчен като тях, но те посягат на твоето и моето… Дано го осъзнаеш.

  2. Е как не обжалва когато му разписаха документите хем знае, че е нередовно всичко ми е много интересно 🙂 И как винаги им се влошава здравето когато ги притиснат. Няма ли как да намерим картона на архитекта да видим какво точно му има?! Аз понеже съм му голям „приятел“ научих, че е на море в момента… Там се лекуват ужасни болест, като измами, кражби и престъпления по служба!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук