Дамски трибой на изборите в Русе

0

Това показва предварителната информация от партийните изборни щабове. Най-вероятно Десислава Атанасова, която беше определена от експремиера Бойко Борисова като „тежката артилерия на ГЕРБ“, ще е водач на русенската, а не на силистренската листа, както беше съобщено по-рано. Бившата здравна министърка, заедно с близкия й приятел и бивш депутат Пламен Нунев били най-желаните кандидатури в района.
От БСП ще хвърлят срещу ексминистърката също „тежка артилерия“ – Корнелия Нинова. Местните червени засега отричат информацията, но всичко ще стане ясно на предстоящия пленум. Още повече, че след последните изменения на устава, Висшият съвет на партията вече има право да определи не само водача, но и да преподреди цялата листа, независимо от издигнатите от местните организации кандидатури.
От ДПС също залагат на стара, изпитана в много изборни битки „муцуна“ – Емел Етем. Бившият зам.-председател на партията, до неотдавна считан за „дясната ръка“ на Ахмед Доган, за пореден път ще оглави русенската лиса на ДПС.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук