Дариха  20 неонатални легла на АГ-комплекса към УМБАЛ „Канев“

0

Дарение – 20 неонатални легла получи в навечерието на Деня на родилната помощ отделението по неонатология на Университетска болница „КАНЕВ“ в Русе.

Дарението е от ДУНАРИТ АД. Леглата са от висок клас, произведени от антибактериални материали, като всяко едно си има самостоятелно шкафче за съхранение на всичко, което е необходимо за престоя на новороденото в отделението. Неонатологията на УМБАЛ „КАНЕВ“ е със статут на междуобластен център, с трето ниво на компетентност, и приема новородени от Русенска област и градовете Силистра, Кубрат, Исперих, Тутракан, Разград и Бяла и други лечебни заведения в града. За изминалата 2022 година, през неонатологията са преминали 1151 новородени, като 20 от тях са били приети от други болници.

Университетска болница „КАНЕВ“  и екипът на Отделение  Неонатология изразяват сърдечната си благодарност за този дарителски жест. Чрез него екипът на ДУНАРИТ АД показа, че трудът на медицинските екипи, които се грижат за нашите най- малки, но най- борбени пациенти, е високо оценен. „Това, което правите, е достойно за уважение и е безценно за  нас, за децата и за техните родители!  В навечерието на Вашата годишнина – 120 години от създаването на ДУНАРИТ АД, благодарим още веднъж за проявената съпричастност и за доверието!“, пише в съобщението.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук