Дариха „паяк“ на Общината

9

Дарението, на стойност малко над 20 000 лв., е от частния съдебен изпълнител Иван Хаджииванов, наследник на старата русенска фамилия Хаджииванови.

darenie-ivan_hadjiivanov99Досега Общината ползваше този „паяк“ под наем, и въпреки това, от него в общинската хазна влизаха по над 40 000 лв. годишно, каза кметът Пламен Стоилов, връчвайки дарителската грамота на г-н Хаджииванов. По-важното в случая обаче е превенцията, която се извършва, допълни градоначалникът. Той подчерта, че от пускането в експлоатация на двата  общински „паяка“ има намаляване на броя на репатрираните неправилно паркирани автомобили, което е показател, че русенските шофьори се дисциплинират. Кметът допълни, че паякът ще се използва и за репатриране на спрените от употреба стари автомобили, които на доста места са превзели паркингите пред жилищните блокове и пространствата около тях.

darenie-ivan_hadjiivanov14„Всеки замогнал се трябва да подпомага общината, в която живее и работи, ако иска да „живее и работи като бял човек“, каза при връчване на ключовете Иван Хаджииванов, който е частен съдебен изпълнител. Той допълни, че преди няколко години купил автомобила за репатриране на запорираните автомобили на длъжници. Само няколко месеца след въвеждането в експлоатация нуждата от него отпаднала, тъй като, след като видели, че „няма мърдане“, те започнали доброволно да предават ключовете. Надявам се подобен ефект да има и като работи за Общината, каза още Хаджииванов.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

9 КОМЕНТАРИ

  1. Всеки ден съм свидетел как паяка минава по ул.Борисова пред р-т Космос,а там постоянно има яки коли и са спрени както си искат но паяка минава и отминава след което завърта по ул. Николаевска и там вече докопва някоя кола която е по подходяща за вдигане а не че толкова пречи.

  2. Господи!!! прибери го и този ахмак при тебе!!! Знам че не ти трябват такива, ама и що да мъчи нас!:)))))

  3. Важното е поне през деня да не пречат на движението, да не става трафик и да не се застрашава безопасността на движението..

  4. За съжаление прословутите“паяци“ работят само през деня защото не им стиска да се разправят вечер с баровците,особено които спират на ул.Янтра пред заведенията необезпокоявани даже и от полицията.И защо ли?През деня ще се пазим а през нощта ще си правим каквото си искаме.

  5. Щом имат пари за кола ще имат и пари за паркинг. Общината да не би да има изгода да има повече коли задръствания и замърсяване. Или ще паркирате както трябва или ще си носите последствията!

  6. Всички пишешти и опитващи се да пишат срещу паяци и глоби преди да станат щофьори са пешеходци /трябва някак да отидат до колите си/. Какви точно думи употребявате ако в стремежа да стигнете до возилото си ви попречи неправилно паркиран автомобил? Не харесвам паяци – имам професионална книжка и над 2 000 000 километра, но и никак не ми харесва когато се движа пеша да се налага да скачам по дърветата.

  7. ЛАПАДЖИИ, ЗАЩО Е ТОЗИ ПАЯК И ЗАЩО СА ТЕЗИ ПЛАТЕНИ ПАРКИНГИ, КАТО ОТИДА В ЦЕНТЪРА ПО РАБОТА НАЛИ НЯМА ДА СТОЯ ЕДНА СЕДМИЦА А ЩЕ СИ ТРЪГНА ЩОМ СИ СВЪРША ЗАДАЧАТА, НАЛИ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ?

  8. браво бе! как може..ХаджиНезнамКойСи ще се облагодетелства скоро с нещо общинско….следете! Безмислен паяк..я вижте пред университета, по кея..мен ме вдигнаха пред къщи! TWICE!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук