Das WeltAuto отвори врати в Хоби Кар Русе

0
89

Салонът, в който любителите на марките Volkswagen и Audi могат да намерят своя нов или употребяван автомобил, е разположен на бул. „Христо Ботев“ в шоурума на „Хоби Кар“.

das_welt_auto76„Das WeltAuto“ е международна марка на концерна Volkswagen AG. Предметът на дейност на марката е търговия с употребявани автомобили. Volkswagen AG е първия концерн, който въвежда единна световна марка за продажба на употребявани автомобили. Основната цел е унифициране в световен мащаб на този вид търговска дейност в оторизираната дилърска мрежа на марките, произвеждани от концерна. Експанзията на Das WeltAuto обхваща Европа, Китай, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия, Русия и много други страни.

das_welt_auto98Притежател на правата за България е Порше БГ ЕООД .Правата за ползване се преотдават единствено на оторизираните дилъри на Volkswagen и Audi в България. За град Русе правата се притежават от Хоби Кар ЕООД.

Целта на въвеждането на марката Das WeltAuto в България е да се отговори на нуждите и желанията, както на настоящите, така и потенциални клиенти на Volkswagen и Audi. На клиентите ще бъде предложена една изключително улеснена процедура по изкупуването и замяната на настоящия им автомобил с нов, а на потенциалните ще може да се предостави възможност за избор както на нов, така и на гарантирано добър употребяван автомобил.

Стандартите на марката гарантират избор от качествени, сертифицирани употребявани автомобили с ясни произход и история, реален пробег, в добро техническо състояние и външен вид. Систематизираната документация е прозрачна и достъпна за всеки потенциален клиент. Всички автомобили минават щателен технически преглед, включващ 75 позиции, които покриват всички детайли. В чек листата е включена проверка на: купе, каросерия, двигател, скоростна кутия, електроника, окачване, силово предаване, както и тестово шофиране от сервизен инженер.

das_welt_auto12На база на този протокол се извършват належащите ремонти, ако има такива, така че на клиента да се предаде гарантирано добър и сигурен автомобил с гаранция от 6 месеца, без тя да се заплаща допълнително от клиента.

Основния контингент автомобили на Das WeltAuto са такива, изкупени от наши клиенти, върнати от лизинг автомобили на Volkswagen Leasing/ Audi Leasing – Германия, тестови автомобили ot дилърската мрежа, както и служебни на Порше БГ. Преобладаващата възраст на автомобилите е до 7 години и 150 000 км пробег, в много добро, за възрастта си, състояние.

Автомобилите могат да бъдат финансирани от Порше Лизинг. Фирмата предлага едно от най-добрите условия в България относно съотношение възраст на автомобила и срок на финансиране – до 9 години общо. Порше Иншурънс Брокер работи с всички водещи застрахователи в България и предлага завършен цикъл на покупката с необходимите застраховки.

Програмата Сервиз 4+, предоставя финасово разумни и качествени услуги за сервизна поддръжка с качествени оригинални части в оторизираната сервизна мрежа на марките Volkswagen и Audi. Услугата „Гаранция за мобилност” гарантира,че в случай на авария клиентите получават безплатна пътна помощ, заместващ автомобил или покриване на разходите за хотел, според условията на програмата.

Повече за Das WeltAuto, може да се види в уебсайта dasweltauto.bg, където право да публикуват свои обяви имат само оторизираните дилъри на марките Audi и Volkswagen в България.