Деца от домове в „Като звездите“ със съдействието на „Нетуоркс“

0

Той е единственият в Европа пътуващ детски спектакъл, който през годината обикаля социалните заведения в страната, за да открива талантите сред техните възпитаници.  Негов патрон е вицепрезидентът Маргарита Попова, а Община Павликени оказва съдействие по организацията. Сред спомоществователите на проявата е и русенският телекомуникационен оператор „Нетуоркс България“, който осигурява наградите за първенците.

По думите на Надя Радославова, зам. председател на Сдружение с нестопанска цел „Поощряване и подпомагане на детски таланти – Вега”, участие в празника ще вземат деца от над 30 социални домове в страната, които ще демонстрират уменията си да пеят, танцуват и рецитират стихове.

Фестивалът ще бъде открит с празничен богослов за здраве и успехи от Негово Високо Всепреподобие Архиерейския наместник на Павликенска духовна околия Архимандрит Георгий  и приветствие от г-жа Попова. Първа на сцената ще излезе 18-годишната Ванеса Блажева от Плевен, носител на купата на Световния фестивал по фолклор с песента „Облаче, ле бяло”.

След награждаването децата ще посетят и зоопарка в Павликени, за да бъде празникът им завършен.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук