Депутатите от Русе – без промяна. Засега

1

Това смятат от ръководената от проф. Михаил Константинов Агенция за прогнози и анализи. Единствената промяна, както „Русе нюз“ съобщи веднага след обявяването на изборните резултати, може да дойде след обявяване решението на Десислава Атанасова дали ще бъде депутат от Русе, или от Монтана. Ако Атанасова предпочете старопланинския град, на нейно място в парламента ще влезе зам.-кметът Свилен Иванов.

Все пак от Агенцията правят уговорка, че е възможно при преразпределението коалиция „БСП Лява България“ да получи допълнителни два мандата, без обаче да уточняват в кои избирателни райони. Не се изключва и възможността социалистите и ДПС да получат равен брой мандати, а ББЦ да изгуби един мандат за сметка на „Атака“.

1 коментар

  1. Унизително за русенци е ,че лицето Пламен Дулчев Нунев отново ни е народен представител! До сега за два мандата се е изказал само веднъж.Вечно е сапунисан в банята! Който иска да се убеди,че този човек няма дар слово да му отвори сайта и да го чуе как говори. Иначе 2 или 3 пъти ходи на „работна“ закуска при Барак Обама. Да живее ГЕРБ,Цецо физкултурника и бати му Бойко!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук