Децата в Русе изпращат своите коледни желания до Дядо Коледа

0

От 10 декември Куклен театър – Русе грабва въображението на децата със специален гост на спектаклите си, както и с традиционната вече инициатива „Писмо до Дядо Коледа“.

От 10 декември децата ще се радват на специален гост след всеки спектакъл – самият Дядо Коледа. Родителите, които закупуват билети за тези спектакли, трябва да подготвят подарък за своите деца, който добрия старец ще им донесе в края на спектаклите в театъра. Той трябва да е предварително опакован, с ясно написани две имена и възраст на детето. Подаръкът се оставя на касата на театъра една седмица преди съответното представление

За поредна година се провежда и инициативата „Писмо до Дядо Коледа“. Децата, които могат да пишат и четат или тепърва поемат своите първи стъпки в тези умения, отново ще имат възможността да изпратят своите писма към добрия старец. Екипът на Куклен театър – Русе ще предаде всеки плик с желания на самия Дядо Коледа, а той от своя страна ще отговори по пощата лично на всяко едно дете.

За да участват, децата трябва да подготвят своите писма, които да пуснат в коледната пощенска кутия на стареца. С помощта на своите родители, те могат да създадат своите уникални послания, на които да получат сърдечен отговор. За да е възможно това, всяко писмо трябва да съдържа ясно и четливо изписани две имена на получателя, точен и пълен адрес с пощенски код, както и добавена пощенска марка за непрепоръчана писмовна пратка с предимство поставена вътре в плика. Крайният срок за пускане на писмата в кутията на Дядо Коледа е до 13:30 часа на 17 декември.

Пощенската кутия на Дядо Коледа ще бъде поставена във фоайето на театъра, където с нетърпение ще очаква интересните писма на малките автори, написани с любов и вълнение.

Не пропускайте възможността да станете част от магия на Куклен театър Русе. Изпратете вашите писма до 17 декември и създайте незабравими спомени за вашите деца. Програмата със специален гост Дядо Коледа може да бъде видяна на официалния сайт на театъра www.puppetruse.com.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук