Детски играчки за игра на двора от RayaToys.com

0

Лятното време е идеалният момент за мъниците да тичат навън, а наличието на подходящите градински играчки за двора от Raya Toys ще направят играта още по-приятна и развлекателна. Какво е особеното при тях и отделните предлагани в онлайн магазина Рая Тойс уреди? За кои деца са най-подходящи?

Какво представляват играчките за игра на двора

Това обикновено са пластмасови или дървени различни приспособления, позволяващи на детето да се забавлява навън в двора, докато родителите му си вършат друга работа. Характерното за тях, е че са изработени от безопасни материали, които са напълно лишени от ръбове и остри стърчащи предмети. Те не изпускат отрови и не отделят никакви миризми. Това ги прави напълно безопасни за децата, без значение на колко години са.

Какви видове ще намерите в Рая Тойс

Без значение дали момиченцето Ви обича да си играе на домакиня в собствената си къща, която да обзавежда със столчета и масичка или с приятелки да седят на подходяща детска пейка, на която да си говорят – всичко това вече не е проблем, поради специалните играчки за двор. Разбира се, предлагат се и варианти за момчета, като топки, камиони, бинокли, кофички за пясък и какво ли още не!

В онлайн магазина на Рая Тойс още са достъпни:

  • лопатки и кофички за пясък;
  • мини градинско гребло;
  • воден автомат с пълнител за водата;
  • фенери;
  • лейка;
  • палатки;
  • дървени къщички за птици;
  • хвърчила и още какво ли не!

Имате дори възможност да правите своя избор по цвят, големина и предназначение. С тези играчки за двора, забавленията през лятото с мама и тати ще са истинско удоволствие, а прекараните заедно мигове – незабравими. Без значение дали сте на тревната морава вкъщи или в гората на къмпинг, настроението ще бъде целодневно.

Тези играчки са толкова шарени и красиви, че дори ще внасят разнообразие и ще играят и декоративна роля. Те не се страхуват от дъжд, сняг или слънце, което ги прави подходящи за целогодишно съхранение навън. Само с едно забърсване с влажна мека кърпа, всички тези детски принадлежности са готови за нова употреба и веселба на открито.

За кои деца са подходящи

За да улесним максимално избора Ви на детски играчки за двора, ние сме ги групирали по възрастови групи, така че спрямо годините на детето (децата) Ви, да можете точно с един клик да видите само подходящите за тях. Така например, при нас в онлайн магазин Raya Toys са достъпни градински принадлежности от 2-3 годишните до 7-8 годишните момченца и момиченца за максимално забавление и неповторими мигове през лятото.