Детски площадки тънат в боклуци

2

От люлки, пързалки, катерушки и други съоръжения, съобразени с изискванията за безопасност, подрастващите русенци имат нужда. В същото време обаче, не една и две от тях са буквално заринати с боклуци, които фирмите, отговарящи за чистотата на града, не изхвърлят понякога със седмици.

За това сигнализираха в „Русе нюз“ и ТВН живеещи в кв. „Изток“.

Живущите в квартала споделиха още, че често на детските площадки се събират недобросъвестни младежи, които не пазят люлките и катерушките. Най-възмутени, обаче бяха от липсата на заинтересованост от страна на общината относно това, как фирмите, които следва да почистват не си вършат работата.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

2 КОМЕНТАРИ

  1. Че то кое в Русе не тъне в мизерия? Кмете,кметееееееее,разбутай го поне малко този отдел“Екология“! А какъв ефек имаше ,когато го наричахме простичко отдел „ЧИСТОТА“? ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ОБЩИНАТА,УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!

  2. Нищо ново. Вече обаче не разбирам защо видеото съвпада 1:1 с текста от новината (както и при доста от предните клипове), т.е. на човек му закърнява мозъка, ако го изгледа видеото, вместо да го прочете. А ако избере варианта първо видео, после четене или обратното, то може да се счита за глупак, правейки едно и също 2 пъти. При трети вид хора може да се „бъгнат“ (и да има нужда от „рестартиране“), тъй като се чудят кое от 2-те да направят – дали видео, дали текста, и накрая само заглавието и затваряне на Tab-а. Чудесно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук