Детски площадки тънат в боклуци

2

От люлки, пързалки, катерушки и други съоръжения, съобразени с изискванията за безопасност, подрастващите русенци имат нужда. В същото време обаче, не една и две от тях са буквално заринати с боклуци, които фирмите, отговарящи за чистотата на града, не изхвърлят понякога със седмици.

За това сигнализираха в „Русе нюз“ и ТВН живеещи в кв. „Изток“.

Живущите в квартала споделиха още, че често на детските площадки се събират недобросъвестни младежи, които не пазят люлките и катерушките. Най-възмутени, обаче бяха от липсата на заинтересованост от страна на общината относно това, как фирмите, които следва да почистват не си вършат работата.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

2 КОМЕНТАРИ

  1. Че то кое в Русе не тъне в мизерия? Кмете,кметееееееее,разбутай го поне малко този отдел“Екология“! А какъв ефек имаше ,когато го наричахме простичко отдел „ЧИСТОТА“? ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ОБЩИНАТА,УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ!

  2. Нищо ново. Вече обаче не разбирам защо видеото съвпада 1:1 с текста от новината (както и при доста от предните клипове), т.е. на човек му закърнява мозъка, ако го изгледа видеото, вместо да го прочете. А ако избере варианта първо видео, после четене или обратното, то може да се счита за глупак, правейки едно и също 2 пъти. При трети вид хора може да се „бъгнат“ (и да има нужда от „рестартиране“), тъй като се чудят кое от 2-те да направят – дали видео, дали текста, и накрая само заглавието и затваряне на Tab-а. Чудесно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук