„Динамика” и „Северно сияние“ с концерт в помощ на Дамян

0
1044

В концерта ще участват изпълнители от Вокално студио за поп и джаз „Иконoмов” – Русе, ученици от НУИ „Проф. Веселин Стоянов” – Русе, със специалности „Ударни инструменти”, „Класическа китара”, „Пиано”, „Класически танци”, както и Клуб по спортни танци „Настроение”.

Доброволци от Сдружение „Център Динамика”, на възраст 15-19 години, пък привлякоха свои връстници към каузата и помогнаха за изработването и разпространението на поканите за концерта сред своите близки, роднини и приятели.

Музикалният спектакъл ще се проведе на 10 март, от 18 часа, в зала „Русе”. Входът е с благотворителни покани на цена от 5 лв. Желаещите да закупят покани за събитието могат да се обадят на тел: 082/ 830 158.

Както „Русе нюз“ вече съобщи, Дамян премина първата част от лечението си в Турция, където беше подложен на лъче- и химиотерапия в истанбулската болница „Аджъбадем”. Очаква се, в началото на месец март, третокласникът и семейството му отново да отпътуват за Турция, където той ще бъде подложен на шестмесечен курс по химиотерапия.