Днес е Русенският Карнавал

1
Заявки за участие в традиционния

По това време от Историческия музей и от Дома на културата ще потеглят двата лъча на карнавалното шествие. Предвождани от триглавата ламя и най-малкия брат те ще преминат по главната улица „Александровска“, за да се съберат пред Община Русе. Там ще бъдат приветствани от русенския Биг Бенд и кмета Пламен Стоилов, който ще даде старт на Карнавалната фиеста.

Кралят и кралицата на карнавала ще бъдат официално коронясани и ще започне представянето по отделните сцени. Всеки желаещ ще може да покаже костюма си или пък интересно изпълнение на Свободната сцена, а останалите участници са разпределени по възрастови групи на Малка и Голяма сцена.

И този път ще станем свидетели на огнено шоу, по време на което ламята ще полети от покрива на сградата на Общината, за да влезе в решителна схватка с най-малкия брат. Разбира се, ще бъде сразена и ритуално изгорена около 22 часа. След това ще бъде представен площаден флашмоб, воден от клуб „Чанове“. След зарята, изпълненията на рок-група „Силует“ ще сложат край на тазгодишната карнавална фиеста.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

1 коментар

  1. А това карнавално шествие беше обявено,че ще се проведе в НЕДЕЛЯ! Но кого ли му предоставя удоволствие да дезинформира гражданите?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук