До дни пускат движението по новоасфалтираната част на „Тутракан“

15

bul_tutrakan-remont57Това каза зам.-кметът по устройство на територията Димитър Наков при поредната проверка по хода на изпълнение на ремонтните дейности по бул. „Тутракан“.

В момента се работи по ремонта на основни комунални мрежи – електричество и канализация, телекомуникации и едновременно с това се разширява пътното платно.  Водопроводът е въведен в експлоатация от край до край.

bul_tutrakan-remont53По думите му от първостепенна грижа е каналът за отвеждане на повърхностните води, след това полагането на асфалт и най-накрая ще се наблегне на тротоарите и уличното осветление.

„Асфалтът е най-видимото за русенци, но най-трудоемката работа е свързана с каналите“, допълни кметът Пламен Стоилов.

15 КОМЕНТАРИ

 1. Има няколко причини:1.Голяма част от хората са отвратени -те няма да гласуват не само сега, а още дълго време след тези избори. 2.На една част се плаща – те гласуват за който плати. 3.На хората се набива в главите, че трябва да гласуват за 4-те партии от досегашното НС и за още 4. Другите въобще не са известни или се знаят от малко хора само по име. 4.Тук след като се провалят след всяко управление, родните гьонсурати отново нагло се кандидатирват за да се провалят за пореден път и съответно здраво да откраднат каквото успеят – никой не им търси сметка. 5.На думи всички са против ДПС, но на практика всички са играли с ДПС или най малко имат общи фирми. 6.Извън управлението се говори едно, но във властта здраво мирише на пари и се върши друго и т.н.

 2. На едно мнение сме както и много други но ЗАЩО пак този народ ще търти да гласува за тия?

 3. какво за партиите? Всички досега, които са управлявали са общо взето боклуци, като разликите са в нюансите.

 4. Ремонтите са в неговия ресор, но началникът на ресора е един дребен и мижав мошеник. Той стана зам.-кмет от обикновен кръчмар, благодарение на масите които направи на Нунев и ченгеджийското му обкръжение. Този човек 10 години учи право!!! Представи си как го е завършил. Този човек започва да пие отпреди обяд. Този човек говори за хубавите неща в общината винаги в бъдеще време. Този човек е известен с многобройните си лъжи, които съм коментирал тук. С друго това муНче не е известно. Много внимателно трябва да се правят изказвания за този тъмен балкански субект.

 5. dmv не го възхвалявам,споменавам името му защото смятам че тия ремонти са в неговия ресор.
  След година ако булеварда заприлича на нищо бъди сигурен че ще го споменавам с други думи.
  А личното ми мнение че партийте в този им вид са вредни за народа.

 6. А защо, zdravec, тогава възхваляваш Свилен Иванов? Аз много добре го познавам що за субект е. А на TrifonM искам да кажа, да говори от свое име.

 7. dmv не съм от никоя партия но като видя че нещо хубаво за града ни се случва само коментирам.
  И се въздържай от обидни квалификаций без да познаваш човека.

 8. И какво толкова се случва бе, Трифоне? Отговори си и на следващия въпрос: а какво би могло да се случи?

 9. Както и да го въртиш, както и да го сучеш, нещата се случват в града. Тва, че на теб не ти изнася ГЕРБ да са на власт, никой не го вълнува.

 10. Ако нещо се случва добре, то става въпреки глупостта и крадливостта на Свилен Иванов. Герберските боклуци явно се активизират, като този zdravec.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук