Добрата новина: Анонимен дарител дари 4000 евро за лечението на Добромир

0
1441
Анонимен дарител

Анонимен дарител е оставил плик с 4000 евро на благотворителния базар    организиран за лечението на 24-годишния Добромир Добрев от  град Сливо поле, съобщиха организаторите на базара.

Благодетелят е оставил и писмено послание, в което приканва младия мъж, който е диагностициран с остра лимфобластна левкемия, да се моли с вяра в сърцето си за своето спасение.

На 16 август предстои и благотворителен концерт в клуб Караоке Стар с участието на русенски групи, отново  в подкрепа на Добри.

Добромир Добрев се бори с тежката болест от 2015г. След  няколко курса на химиотерапия и успешна трансплантация на стволови клетки през 2016, в началото на 2018 се появяват остри болки в  областта на кръста и става ясно, че има данни за рецидив.

Медицински център в Турция  дава надежда състоянието му да се подобри, но за това е необходима сума от над 200 000 евро, което е непосилно за семейството. В подкрепа на Добри е организиран  и онлайн  благотворителен базар, а  всички съпричастни могат да дарят чрез дарителска сметка в Райфайзен банк (освободена от всякакви комисиони за вноски на каса, в който и да е офис в страната или чрез онлайн превод):

IBAN: BG68RZBB91551010772410

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Средства могат да се дарят и чрез PayPal или чрез HelpKarma

Снимките са от Фейсбук