„Добруджа“ се жалва от съдийството на мача в Русе

0

ПФК „Добруджа 1919“ е депозирал жалба до съдийската комисия рефера Геро Георгиев Писков, който ръководи мача с „Дунав“ в Русе.

Според шефовете на добричкия клуб, арбитърът е ръководил мача тенденциозно, което е повлияло коренно на игровата обстановка и развоя на резултата в двубоя, с което отборът на „Добруджа“ е ощетен.

В жалбата са посочени две ситуации, в които реферът, според тях, е ощетил „Добруджа“. Първата е в 14 -ата минута, когато последният в защитата на Дунав Галин Минков спира обещаваща атака на „Добруджа“, като грубо фаулира Георги Пашов. Главният съдия показва на Галин Минков само жълт картон, а според „Добруджа“ нарушението е за червен картон.

Втората ситуация, според добричлии, е в 23-ата минута, когато вратарят на „Дунав“ Даниел Николов, чрез опасна и груба игра e фаулирал в наказателното поле футболиста на „Добруджа“ Георги Пашов. Главният съдия не зачел нарушението и не отсъдил дузпа. Според добричлии, за това нарушение в наказателното поле реферът е трябвало да отсъди 11-метров наказателен удар, а вратарят Даниел Николов да получи червен картон.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук