В. Великов: Другите трябва да се съобразяват с нас

0
Не само Лудогорец, и други ще берат ядове

„Това беше може би най-добрия мач, който играем навън. Особено през второто полувреме надиграхме „Берое“, но ни липсваше късмет.

Това заяви треньорът Веселин Великов след равенството 0:0, което „Дунав“ записа срещу „Берое“ в Стара Загора.

„Има го и това нещо във футбола. Не винаги по-добрият отбор побеждава. Доволен съм от играта на всички. Отборът на „Берое“ не създаде нито едно чисто положение за отбелязване на гол до 87-ата минута. За сметка на това ние имахме 7. Всички играха много добре, но изпуснахме, изпуснахме и дузпа. Това го има във футбола. Ако продължаваме така да играем, може да нямаме пак късмет в 1-2-3 мача до края на календарната година, но в другите ще покажем какво можем“, аргументира се Великов.

„Това беше може би най-добрия мач, който играем навън. Особено през второто полувреме надиграхме „Берое“, но ни липсваше късмет. Антон Огнянов, Васил Шопов, Спас Георгиев, а през първата част и Ивайло Раденцов имаха отлични положения. Най-важното е, че отборът ни игра добре, с настроение, със самочувствие. „Берое“ по нищо не си пролича, че е домакин. Това е показателно за силата на нашия отбор. За пореден път доказахме, че другите отбори трябва да се съобразяват с нас. Така ще е и занапред“, каза още Веселин Великов.

На „Дунав“ предстои среща от турнира за Купата на България през тази седмица. Утре, 21 септември, те ще гостуват на „Витоша“ Бистрица. Двубоят е от 16 часа.

„Всички са здрави. Единствено изключение прави Тейнур Марем, който на последната тренировка отново почувства болки и няма да е в групата за мача с „Витоша“ Бистрица. Всички други са добре, даже и Бранимир Костадинов е възстановен и ще е в групата за мача“, допълни наставникът на „Дунав“.