„Дунав 2010“ победи „Лудогорец“ II, оглави класирането в „Б“-група

0

Резултата откри Юлиян Ненов още в 3-ата минута, който се възползва от разбъркване в наказателното поле на гостите и отблизо прати топката в мрежата им. Шест минути по-късно Михаил Милчев се включи в поредната атака с рейд отдясно и стреля, а Георги Аргилашки изпусна топката във вратата си за 2:0.
Мартин Ковачев направи резултата класически в 16-ата минута, малко преди часовникът да отбележи половин час игра капитанът Диян Димов вкара за 4:0.
dunav2010-ludogorec02В 36-ата минута гостите от Разград успяха да върнат едно попадение. Преслав Ивелинов Петров стреля от пряк свободен удар от повече от 20 метра, ниската топка рикошира в нечий крак и влезе в дунавската врата за 4:1.
През втората част русенският тим отново имаше пълно игрово превъзходство, но нападателите пропуснаха да реализират създадените положение, а и Емил Господинов, който след почивката замени Аргилашки, спаси няколко опасни изстрела към вратата си.
С успеха „Дунав“ оглави класирането в актив от 35 точки, с една повече от досегашния водач ОФК „Поморие“, който претърпя загуба с 1:2 като гост на „Оборище“ (Панагюрище)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук