„Дунав 2010“ прави „хикс“ и в Горна Оряховица, фен налита на наставника на тима

0

Русенци завършиха наравно – 0:0 двубоя в Горна Оряховица с местния „Локомотив“.  Двубоят ще се запомни с нападението от страна на фен на „железничарите“ срещу наставника на русенския тим  Веселин Великов. Почти веднага след последния съдийски сигнал един от членовете на агитката на „Локомотив“ нахлу на терена и започна да търси сметка от реферите за спорно положение в мача. fen_Loko_GO1След „диалога“ си със съдиите разяреният запалянко налетя на наставника на „Дунав 2010“ и го удари. В същото време пък от официалната трибуна на стадиона „долетя“ бутилка минерална вода. С линейка Великов бе откаран в спешното отделение на местната болница за преглед и оказване на помощ.

Веселин Великов заложи на единайсеторката – Цветомир Цанков, Николай Парнаров, Михаил Милчев, Мартин Димов, Атанас Атанасов, Диян Димов, Ивайло Раденцов, Николай Колев, Кристиян Кожухаров, Георги Чакъров и Мирослав Будинов. През по-голямата част от двубоя избраниците му имаха игрово предимство, но Кожухаров, Диян Димов и Будинов пропуснаха изгодни положения, добри намеси имаше и вратарят на домакините. В заключителните минути домакините упражниха силен натиск, но Цанков успя да запази вратата си суха.

Следващата контрола на „Дунав 2010” е срещу „Етър” Велико Търново на 30 юли, сряда, от 18 ч. на Градския стадион в Русе. Преди началото й ще бъде представен състава, на който ще се разчита да върне отбора с името на голямата европейска река сред професионалистите.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук