„Дунав“ излезе в почивка, 16 футболисти сигурни за началото на подготовката

0

Футболистите на „Дунав“ вече са в почивка, съобщиха от ръководството на клуба. От там уточняват, че подготовката за новото първенство ще започне на 17 юни.

За тази дата клубът разполага с 16 сигурни футболисти. Това са Даниел Николов, Галин Минков, Димитър Тодоров, Николай Дичев, Джан Хасан, Димитър Законов, Луис Пахама, Кристиян Господинов, Симеон Вешев, Олег Димитров, Радослав Апостолов, както и удължилите своите договори с отбора Денислав Минчев и Стоян Предев. Йордан Димитров ще продължи да се възстановява от тежката контузия, която претърпя, а от младите състезатели ще се разчита на Никола Тотев, Стефан Стефанов, Калоян Иванов, както и на още други момчета от дублиращата формация.

Преди първата тренировка на представителния мъжки отбор на 17 юни ще бъдат анонсирани новите попълнения, както и играчите, които се очаква да преминат пробен период. От клуба добавиха, че скоро ще бъде публикуван и планът за контролите през това лято, като първата дата за приятелска среща се очертава да бъде 26 юни.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук