„Дунав“ с амбиция за по-добро представяне в новото първенство

0

„Искам през този сезон да изглеждаме по-добре в сравнение с миналия, да печелим всяко едно домакинство и каквото можем да изкопчим като гости. Отборът ще вдига нивото по този начин и ще е доста по-силен“.

Това каза при първата лятна тренировка, наставникът на „Дунав“ Мартин Ковачев. От първото занимание отсъстваха Симеон Вешев, Николай Дичев и Кристиян Господинов, които  са получили разрешение да се присъединят към подготовката с ден-два по-късно заради различни причини.

Заниманието на клубния стадион беше предшествано от водосвет за здраве и късмет през новия сезон във Втора лига, отслужен от отец Марин.

Както ТВН вече съобщи подготовка с отбора започват петима нови футболисти – 22-годишният доскорошен защитник на „Арарат“ (Ереван) и младежкия национален отбор на Армения Арсен Галстян, 23-годишният вратар Иван Гошев, 27-годишният защитник Преслав Петров и 21-годишният нападател Мариян Вангелов. На проби в клуба е и 19-годишният нападател Никола Ангелов от „Левски-Спартак“.

Мартин Ковачев потвърди, че подготовката ще се води изцяло в  домашни условия със занимания във фитнеса, на игрищата на базата на спортен комплекс „Дунав“ и Градския стадион.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук