„Дунав“ с амбиция за победа срещу „Левски“

Автор:
28 ное. , 2017   Video

„Дунав“ е с амбиция за победа срещу „Левски“, заяви на среща с журналисти преди утрешния мач наставникът на тима Малин Орачев.

Двубоят е от 17,30 часа на Градския стадион в Русе. Орачев призна, че двубоят срещу столичния гранд ще е тежък, но след успеха срещу „Етър“ в неделя футболистите са мобилизирани и ще се стараят да докажат, че успехът им не е бил случаен. „Уважение и доверие на феновете се печели в мачове срещу силни отбори. Когато победиш в такъв мач, се печелят не само три точки, но и престиж. Ще се раздадем на терена и се надявам да победим”, заяви наставникът.

Той допълни, че промените и ротациите в състава не трябва да учудват. Още при поемането на поста Орачев заявил на футболистите, че ще даде шанс на всеки един от тях да покаже на какво е способен, като ще играят тези, които се намират в най-добра форма. Срещу „болярите“ той постави Юлиян Ненов, който по принцип играе като крило, в защитата, като експериментът се оказа сравнително успешен.

В предстоящия двубой със „сините“ Орачев няма да може да разчита на Бирсент Карагарен, който получи тежка контузия на „Ивайло“ и ще отсъства поне два-три месеца. Преслав Петров също има проблем, като днес ще се реши дали ще попадне в групата за мача или не. Красимир Станоев, който от два месеца лекува контузия, ще започне да тренира пълноценно с отбора след Нова година. В игра обаче ще се завърне Петър Патев.

Наставникът благодари на феновете на Дунав, които подкрепиха отбора при победата му срещу „Етър“ и изрази надежда, че отборът ще получи силна подкрепа от привържениците и в двубоя с „Левски“.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.