„Дунав“ се разделя с четирима до края на годината, Будинов се връща в отбора

0
613
„Дунав“ се разделя

До края на годината „Дунав“ се разделя 10с няколко футболисти. Това съобщи преди мача с пловдивския „Локомотив“ старши треньорът Людмил Киров. Кои точно обаче наставникът не съобщи. Очаква се имената им да станат известни днес.

„Аз съм казал на въпросните футболисти, те са наясно. Но нека всичко мине както трябва и да се разделим приятелски, защото свършиха работа. През зимата обаче трябва да се надгражда. Трябват ни точки. Мисля, че Дунав ще изглежда съвсем различно през следващата година”, каза Киров.

“Мисля, че в последните два мача вече момчетата в елитната група до 19 години им дадохме шанс, да се надяваме, че ще можем да им даваме шанс и занапред. Мисля, че играчите се справиха с указанията, да играем на контраатака, но не се получи. Неприятно е, но мислим за следващия мач, дано по-скоро отминат и да излезем в почивка. Очаквам да се представим достойно срещу ЦСКА в следващия мач“ допълни наставникът на „светлосините“

По неофициална информация от източници от клуба, в „Дунав“ ще се завърне Мирослав Будинов, който в момента търка скамейката в „Ботев“ (Враца). Той ще замести на върха на атаката Ахмед Ахмедов, който също се очаква да напусне клуба.