„Дунавско сияние“: Нека Дървото на влюбените в Русе разцъфне пак

0

За пета поредна година предлагаме на русенци, да се включат в  утвърждаване на станалата градска традиция “Да разцъфне Дървото на влюбените в Русе”, апелират от СНЦ „Дунавско сияние“.

Заедно с Онлайн Арт магазин „Пифчо“, „Ауреа Артис“ – магазин за артистични и ръчно изработени подаръци и Дворецът на децата във  връзка с празника на Свети Валентин – Деня на влюбените ще бъдат организирни поредица от  събития, с които да провокират креативността на децата и младежите да сътворяват и даряват любов и надежда.

Основните са:

 Конкурс за  най-креативно послание за любовта и приятелството, в който са поканени да участват всички, които се чувстват влюбени.  Техните оригинални картички с посочени: имена, години и GSM за връзка, ще се предават и събират в магазина  за артистични и ръчно изработени подаръци „АУРЕА АРТИС“ с адрес: ул. „Асен Златаров“  №11 от 10.30 ч. до 18.00 ч. , а в събота до 14.00 ч . Те ще бъдат оценявани от компетентно жури с председател Соня Миленкова  от „Ауреа Артис“.  Най-добрите, естествено, ще получат награди.

Крайният срок за предаване е 9 февруари.

 Безплатна работилничка за Валентинки с осигурени материали.  Арт ателието ще очаква своите влюбени майстори на 4 февруари / Събота / в Дворецът на децата от 11.30 часа.;

 Кулминация на инициативата  ще се състои на 14 февруари от 14.30 ч. пред  Дървото на влюбените /Дървото пред  Доходното здание/ . То ще “разцъфне“ с уникално направените  от всички Валентинки. Пред  символното Дърво своето майсторско свидетелство ще получат най-сръчните участници в конкурса. Освен това, организаторите са подготвили и  оригинални бутикови награди.

Традиционно всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

За повече информация:

тел: 088 428 6411 –Марияна Георгиева, СНЦ “Дунавско сияние”

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук