Два камиона с хартия и картон за цигари задържаха на Дунав мост край Русе

0

Два камиона с хартия и картон за производство и опаковане на цигари задържаха митнически служители от ТД Митница Русе при две проверки в рамките на седмица.

11 580 кг. празни кашони, филтърна хартия и коркофан за производство на цигари задържаха митнически служители при проверка в района на ГКПП Дунав мост–Русе.
На 23.04.2023 г. митническите служители от ТД Митница Русе спират за проверка товарен автомобил, пътуващ за Западна Европа.

Според транспортните документи товарът представлява хартия и картон. При щателна митническа проверка инспекторите установяват, че шест от палетата съдържат 3120 кашона от картон, които отговарят по вид и размер на кашони за цигари тип мастърбокс, Други 12 палета са намерени с общо 1448 рула с филтърна хартия (коркофан) с надписи „L&B” и „Richmond” и хартия за цигари.

Дни по-рано в района на ГКПП „Пристанище Силистра – Фериботен Комплекс“, на 18.04.2023 г., при друга проверка на румънски товарен автомобил, излизащ от страната, митнически служители от ТД Митница Русе намират 8 палета картонени опаковки за цигари с надпис „Marlboro“ и 12 палета хартия за цигари (хартиени бобини).

По двата случая са образувани досъдебни производства по описа на ТД Митница Русе.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук