Два MALL-а отварят врати в Гюргево 

0

Два търговски центъра – Shopping Park и Aurora Mall ще отворят врати до края на март 2023 г. в Гюргево 

Shopping Park Giurgiu и Aurora Mall ще бъдат открити през март 2023 г. и представляват две от най-големите инвестиции в община Гюргево, които ще създадат работни места и ще допринесат значително за местния бюджет. 

„Square 7 Properties започна строителните работи за търговски парк, в община Гюргево, на площ от 7 000 кв.м в непосредствена близост до супермаркет LIDL, разположен на булевард “Академик Мирон Николеску”. 

Според строителя площи в търговския център вече са наели на марки като Hervis, New Yorker, Noriel, Kik, Sinsay, CCC, Superzoo, House, Numero Uno, Flanco и DM, към които се добавя и първият ресторант KFC в окръг Гюргево. 

Проектът се разработва в партньорство с белгийския инвестиционен фонд Mitiska REIM, а главен изпълнител е австрийската компания Strabag. 

Вторият търговски център Aurora Mall ще е с площ от над 20 000 кв. м и ще бъде изграден до супермаркет LIDL, намиращ се на булевард “Михай Витязул”. 

Според градоустройствения план Aurora Mall ще разполага със супермаркет с площ от над 5000 кв. м, а Altex и H&M са сред магазините, които са наели площи“, информират от кметството на Гюргево.  

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук