Двама русенци водят листи на ГЕРБ

8

Това стана ясно след като Националният предизборен щаб на ГЕРБ обяви водачите на листите на партията за участие в предсрочните парламентарни избори на 5 октомври.

Водач на листа, но в друг избирателен район – 12-ти МИР Монтана е бившият здравен министър Десислава Атанасова.

Лидерът на партията Бойко Борисов е водач на листата в 25-ти МИР София и в Пловдив-град, а зам.-председателят на ГЕРБ и председател на предизборния щаб Цветан Цветанов повежда листите във Велико Търново и Благоевград.

„Подходът, който сме приложили е да заложим на кадри, които могат да оправдаят доверието на избирателите и с професионализма и всеотдайността им да постигнем целите, които си поставяме – силно дясно-центристко управление и депутати около или над 121“, обяви при представянето председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов.

8 КОМЕНТАРИ

  1. Ха-ха-ха ! Много се каните да феодалствате, ама ми се струва че ще има Ice Bucket Surprise на 5 октомври…

  2. diyan1001искаш не искаш ГЕРБ ще вземе най-много гласове.изненадата е ако вземат 121гласа

  3. Тези водачи на листи много бързо станаха „русенци“! Пламен Дулчев Нунев си е от Бяла,Русенско, а Десислава Атанасова си е от Дулово!

  4. Днес огледах водачите на листи от ГЕРБ в цялата страна и се помъчих да намеря новите неопетнени лица. Не стана! Всички водачи са досегашни депутати от 42-рото НС или по-предишни такива. Откъде ще дойде промяната?

  5. Ей хора не разбрахте ли че която и партия да вземе управлението на страната в СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ не се случва НИЩО.