Двама загинаха при катастрофа в Русе

6
Баща уби сина си

katastrofa_dorostol04Това съобщиха от областната дирекция на МВР в Русе. Двамата пътували с лек автомобил „Хонда“ в посока към центъра на града. По неизяснени засега причини, най-вероятно заради превишена скорост, автомобилът напуснал пътното платно и се забил в стълб от тролейбусната мрежа. След удара колата отлетяла и буквално помела намиращата се в района автобусна спирка. Ударът бил толкова силен, че звукът от него разбудил живеещите в района.

katastrofa_dorostol46При зверския удар на място загинали 28-годишният С.Д., който управлявал автомобила и 37-годишна жена, която пътувала до него на предната седалка. Телата на двамата са откарани в отделението по съдебна медицина за извършване на аутопсия.

katastrofa_dorostol0402Мястото, където е настъпил пътния инцидент  не се характеризира като участък с концентрация на ПТП, уточниха от МВР. Ограничението на скоростта е за  населено място – 50 км.ч. Няма странични фактори, свързани с  принадлежностите на пътя, сигнализацията му или с пътни съоръжения, които да са оказали  влияние за настъпването на ПТП. Най-вероятната причина за настъпването на произшествието е движение с несъобразена скорост от страна на водача. Предстои да се установи дали водачът е употребил алкохол преди да седне зад волана.

6 КОМЕНТАРИ

 1. Чакай, чакай малко, това снимки от катастрофата ли са?
  Ако е така, за какви 50 км/ч си говорим?
  И г-н Stefan Kavakov, в клетки ли трябва да сложим чакащите автобус?
  Нависоко?
  И къде точно тук е вината на общината, че поредния „състезател“ е решил да се докаже?
  И на последно място, не бих определил УЛИЦА „Доростол“ като булевард.

 2. Абе 250 коня,ебати бричката! Жалко за загиналите!Жалко и за това,че никой не предприема нищо за да намалее тази черна статистика! 1000 души на година мисля беше!

 3. В града подобна гледка е страшна! Както знаем ограничението е 50… кога, къде и кой следи?! А да не говорим за цивилизованите държави където влизането в по-малка уличка имам моментален знак 30 и ограничение на товарните автомобили 3.5 тона. Дано не четем скоро – чакащ асансьора бе прегазен от пиян водач…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук