Две жертви по пътя Русе-Варна

0
Прекланяме глава пред жертвите при пътно-транспортни произшествия

katastrofa_bazan52Инциденът е станал малко след 8 часа сутринта близо до разклона за село Бъзън. Ударът е бил челен между джип „Хюндай” с немска регистрация и камион със силистренска регистрация. В колата са пътували четирима турски граждани. Двама от тях – водачът и пътуващия до него мъж са загинали на място. Почти без наранявания се е разминал пътуващия отзад в дясно мъж. С тежки наранявания е четвъртия пътник в немското возило, който е бил откаран с линейка в МБАЛ – Русе.  В болница е откаран и водача на камиона, който е с натъртвания.

katastrofa_bazan79Ударът е бил толкова силен, че цялата предна част на джипа е смачкана до неузнаваемост. Наложи се пристигналите на мястото екипи на звено Пожарна безопасност и спасяване да разрежат ламарините, за да извадят телата на загиналите.

Най-вероятно до инцидента се е стигнало, след като шофьорът на колата е заспал или пък е отвлякъл вниманието си за секунда. Така мощната кола навлязла в отсрещната лента. Шофьорът на камиона е видял идващата кола и се е опитал да избегне удара. Той навлязъл на банкета, а по пътя си е смачкал около 60-70 метра от мантинелата край пътя. Движението в района се регулираше тъй като на повече от 100 метра имаше разпилени части от автомобила.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук