Две жертви по пътя Русе-Варна

0
Прекланяме глава пред жертвите при пътно-транспортни произшествия

katastrofa_bazan52Инциденът е станал малко след 8 часа сутринта близо до разклона за село Бъзън. Ударът е бил челен между джип „Хюндай” с немска регистрация и камион със силистренска регистрация. В колата са пътували четирима турски граждани. Двама от тях – водачът и пътуващия до него мъж са загинали на място. Почти без наранявания се е разминал пътуващия отзад в дясно мъж. С тежки наранявания е четвъртия пътник в немското возило, който е бил откаран с линейка в МБАЛ – Русе.  В болница е откаран и водача на камиона, който е с натъртвания.

katastrofa_bazan79Ударът е бил толкова силен, че цялата предна част на джипа е смачкана до неузнаваемост. Наложи се пристигналите на мястото екипи на звено Пожарна безопасност и спасяване да разрежат ламарините, за да извадят телата на загиналите.

Най-вероятно до инцидента се е стигнало, след като шофьорът на колата е заспал или пък е отвлякъл вниманието си за секунда. Така мощната кола навлязла в отсрещната лента. Шофьорът на камиона е видял идващата кола и се е опитал да избегне удара. Той навлязъл на банкета, а по пътя си е смачкал около 60-70 метра от мантинелата край пътя. Движението в района се регулираше тъй като на повече от 100 метра имаше разпилени части от автомобила.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук