Две жертви на пътя Русе – Бяла

2

katastrofa_9-ti_km15Както „Русе нюз“ вече съобщи, инцидентът станал малко преди 23 ч. сноши в района на 9-ти километър. Товарен автомобил „Волво” с беларуска регистрация, който пътувал в посока към Русе, внезапно навлязъл в насрещната лента и се блъснал челно в идващия срещу него товарен автомобил с турска регистрация. katastrofa_9-ti_km17На място са загинали двамата шофьори – 51-годишен беларуски гражданин В.О. и 46-годишния Ю.И- водач на турския камион, който макар и с турско гражданство се оказало, че е роден в Кърджали.

katastrofa_9-ti_km18Ударът бил толкова силен, че за да извадят телата на загиналите се наложило екип на противопожарната служба да разреже смачканите кабини. Товарът от беларуския камион се разпилял по пътя, даже част от него се „преместила“ в турския ТИР.

katastrofa_9-ti_km14Заради катастрофата пътят е бил затворен за няколко часа през нощта. В момента екипи на полицията регулират движението на превозни средства в района на инцидента. Все още се очаква техника, с която двата катастрофирали ТИР-а да бъдат изтеглени и пътят да бъде освободен.

 

2 КОМЕНТАРИ

  1. За всичко е виновно населението в съответния регион, което мирно и търпеливо прие факта, че път до Велико Търново или до Свиленград няма да има. Стоим си и чакаме някой шоп на добра воля да каже „ей дай да вземем един два милиарда от метрото и да ги дадем за път до Русе.“ Ша стане ама друг път.
    Тука ако излязат не всички, а само 2-3% от хората т.е. 2-3000 хил. човека да блокират Дунав мост и пътя до Бяла за една седмица, ще се намери и финансиране и проект и ще се започне работа, без значение коя тъпа мутра е на власт.

  2. За всичко са виновни ГЕРБ и дебелата крава Лиляна Павлова! Макар и това да не ме успокоява,успях лично да и кажа ,че с тези магистрали се подиграват с хората от северна България! Сега е още по-зле! СерГЕЯ не реже лентички ! Той и коалицията му само крадат!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук