Двукратен шампион на България се бори за живота си, да му помогнем да спечели!

0
1222
Двукратен шампион на България

Галимир е на 25 години, роден е в град Русе. Двукратен шампион на България по борба. Той страда от лимфом на Ходжкин и вече 7 години се опитва да се пребори с тази коварна болест. Същата година, в която му е открито заболяването. Галимир постъпва в Детска Хематология-София (ИСУЛ), като започва редица курсове химиотерапии, но без успех.

Поради прогрес на заболянето и засегнати слезка, черен дроб, бял дроб, ингвинални лимфни възли и други органи през 2014г. постъпва в Националната Онкохематология в Дървеница. Там са проведени 6 високо-дозови курса на химиотерапия, но единственият ефект е, че някои от метастазите изчезнаха, но активността на други остана висока, а това води до рецидив.

След консултация с турския лекар доц. д-р Дарда Байрактар му е предложено лечение в болница MEMORIAL SISLI, Турция /Истанбул/.

Лечението представлява трансплантация на костен мозък и 45 дена хоспитализация там. За тази цел са нужни 44 000 евро.

Тази сума е просто непосилна за него и семейството му, които са в много трудно финансово положение. Галимир получава 126.67лв. месечен доход от държавата във вид на инвалидна пенсия, а от социално подпомагане месечната му помощ е 19.50 лв за добавки и лекарства, което е трагикомично за институциите в България!

Много хора протегнаха ръка за да подпомогнат Галимир в борбата с коварното заболяване. Но за да стане лечението реалност, трябва да се съберат още 14 000 лв.

Вярваме, че заедно ще успеем!

Тези, които имат желанието да помогнат, могат да сторят това като преведат средства по разкритата за целта банкова сметка:

ПроКредит Банк ЕАД

IBAN: BG63PRCB92301048874810

BIC: PRCBBGSF

Галимир Галинов Георгиев

PayPal: g.g.georgiev939@abv.bg