Джем сешън в NetWorx Jazz!

0
Джем сешън

NetWorx Jazz ще бъде домакин на тазгодишния джем сешън, в рамките на 44-ото издание на Jazz fest Ruse 2019!

Партито ще бъде тази вечер, след концертите от програмата на фестивала.

„Щастлив съм отново да ви поканя да споделим заедно емоцията на джаза в трите вечери на 44-ото издание на „Джаз фест Русе“, каза главният организатор на проявата Борис Петров, син на легендата на българския джаз Петър Петров – Парчето.

Вечери, които ще предложат красива музика, виртуозни музиканти, наслада и мечтания. Вдъхновението от необятността на джаза ще изтрие всяка трудност от изминалата година, ще изпрати далеч тревогите и битовизмите и ще ви накара да се усмихнете, да станете по-добри и да споделите любовта си. Съзидателност, емпатия, алтруизъм – като че ли малко не ни достигат, рядко са тема за размисъл и още по-рядко на самооценка и самопризнание.

Нека се опитаме да спрем и да се огледаме, да замълчим и да послушаме онази тънка струна в сърцето си, която ни прави човеци, добри и обичащи. Музиката ще ни помогне да намерим всеки ден време за едно добро, за малка помощ, за топла дума. Нека споделим този празник на джаза с вярата за един свят от любов. Заповядайте да помечтаем заедно!“.

NetWorxJazz Ви очаква! За резервации на телефон: 087 792 2222!