Екскмет на Русе пак начело на БОРКОР

3
СДС в Русе

Решението е от днес, след като правителството освободи Бойко Великов като директор на центъра по негова молба. Кабинетът „Борисов“ определи за временно изпълняващ функциите на директор досегашния заместник-директор Елеонора Николова.

Центърът БОРКОР беше създаден в средата на 2010 г. като специализирана административна структура с аналитични функции за изпълнение на държавната политика в областта на превенцията и противодействието на корупцията и организираната престъпност.

Бойко Великов беше назначен точно преди година – на 11 декември 2013 година. Преди това, от април 2012 г., и. д. директор бе заместник-директорът на Центъра Елеонора Николова.

 

Бъди свободен

3 КОМЕНТАРИ

  1. Първо: назначена е за временно управляващ, второ: където с боркор, там и без него, трето: докато беше кмет лъжеше, че няма да изостави града. Е, избяга в Сф за повече пари. Това е едно лъжливо същество, а и знаем за някои нейни далавери.

  2. Като огладнеят и се връщат на яслата да зобат, но на такъв прост народ такива управници им трябва!
    „Настрадин ходжа и хитър Петър пътували на туристически кораб, но той се ударил в едни рифове и взел да потъва, тогава ходжата казал:Петре, ако беше Аллах наблизо да изсере едно голямо лайно и да стане остров щяхме да се спасим всички, а Петър му рекъл, то и Господ да беше наблизо да си проточи х-я до брега щеше да стане мост и пак щяхме да се спасим! А бе Петре, че такъв голям ли е бе неговия, ами ходжа за такъв гъз като на Аллах такъв х-и му отива!“ та и нашия хал е такъв с избора ни на управници!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук