Електрически стълб се държи „на магия“

2
4358

За това съобщава читателят ни Анатоли Димитров. „Единият автомобил беше „забит“ в стълб на уличното осветление. След като пристигна КАТ и написа актове, всичко остана така. Стълбът в момента се е подпрял на един от боровете до блока. Ако не бяха тези дървета, стълба щеше да е в нечия тераса. Дори и така стълбът е опасен и при вятър и разклащане на дърветата най вероятно ще падне, и можем само да се молим в този момент под него да няма коли или хора. Надявам се КАТ да са алармирали общината за това и стълба да бъде премахнат и заменен с друг. Порочна практика ще се окаже, ако просто го изрежат и уличното осветление стане още по оскъдно“, пише г-н Димитров, който ни е изпратил и снимки на стълба.

„Русе нюз“ благодари на г-н Димитров. Сигналът му, заедно със снимките, ще бъде изпратен по надлежния ред в общинската администрация, която, надяваме се, ще реагира адекватно.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не занимавайте Заместника Свилен Иванов с мижавия ви стълб. Посоченият индивид в момента, под мощното влияние на алкохола си мечтае за депутатско място.