„Емоции от първа необходимост“ открива „Сцена под звездите“ в Русе

0

Със спектакъла „Емоции от първа необходимост“ ще започне летния фестивал „Сцена под звездите“ в Русе, съобщават от ДТ „С. Огнянов“.

Това ще стане на 28 юни, от 21:00 часа. Спектакълът ще бъде представен на сцената пред Доходното здание.

Постановката е на последния победител в конкурса за млад режисьор „Слави Шкаров“ Ева Данаилова. В нея тя показва авторската си интепретация по фрагменти от пиесата на Бертолт Брехт „Страх и мизерия в Третия райх“. Темата е „изборът“, който всекидневно правим. От нашите решения, се оформят следствия и ние носим отговорност за нас, за околните, за обществото, казва режисьорката.

В спектакъла участват Ивайло Драганов, Кристиана Ценкова, Ростислав Панков, Дона Вълова и Любомир Кънев. Сценографията е дело на Евгения Явашева, музиката на Христо Намлиев, а хореографията на Стефан Витанов.

„Сцена под звездите“ се организира с подкрепата на Община Русе и предлага на русенската публика театрални представления, концерти, оперни, оперетни и балетни постановки.

ДТ „Сава Огнянов“ е предвидил 100 седящи места пред сцената за любителите на театъра, които ще са без номера и редове, а пропуски на символична цена от 8 лева ще се продават само на касата на театъра.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук