Епистоларен „диалог“ между кмет и депутати за залата

3
Кметът на Русе

pismo_zala30_07Така кметът Пламен Стоилов коментира становището на депутатите от Коалиция за България, изпратено снощи до медиите във връзка с финансирането от държавата за завършването на спортната зала.  Народните представители трябва да се обединят и да правят нещо за Русе. „В писмото е записано че „с решение на МС е приета средносрочна прогноза за 2014-2016 г., в която не са предвидени такива средства за Община Русе. Предоставянето на допълнително средства би довело до напрежение и дисбаланс”.

Това ако не е категоричен отказ, не знам какво е”, коментира Стоилов. Кметът допълни, че е по-вероятно депутатите да не са разбрали неговата молба по време на срещата им. „Искахме средствата за да се заложат в бюджет 2014, тъй като не бяха планирани за тази година. Поисках от тези които управляват да покажат че искат да работят за Русе”, каза още Стоилов.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

3 КОМЕНТАРИ

  1. rumen_s, правиш си не тъп или просто не можеш да разчетеш горната картинка и писанията по-горе? Ако ще и батмат да е кмет, все тая. В Калифорния ясно кой беше губернатор преди години, И? Какво стана? СУПЕР ГЕРОЯТ… се издъни.

  2. Отдавна трябваше да му е ясно на този кмет,че трябва да си ходи,досега,не е свършил нищо като хората,града тъне в мизерия,треволяци ,тъмнина,комари,гадини и каквото се сетите.Време ви е г-н Стоилов!

  3. А къде са русенските депутати да лобират? Или те си постигнаха целта,добраха се до парламента и сега си траят! Хайде комунисти Заякова,Данев,Киряков действайте !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук