Епистоларен „диалог“ между кмет и депутати за залата

3
Кметът на Русе

pismo_zala30_07Така кметът Пламен Стоилов коментира становището на депутатите от Коалиция за България, изпратено снощи до медиите във връзка с финансирането от държавата за завършването на спортната зала.  Народните представители трябва да се обединят и да правят нещо за Русе. „В писмото е записано че „с решение на МС е приета средносрочна прогноза за 2014-2016 г., в която не са предвидени такива средства за Община Русе. Предоставянето на допълнително средства би довело до напрежение и дисбаланс”.

Това ако не е категоричен отказ, не знам какво е”, коментира Стоилов. Кметът допълни, че е по-вероятно депутатите да не са разбрали неговата молба по време на срещата им. „Искахме средствата за да се заложат в бюджет 2014, тъй като не бяха планирани за тази година. Поисках от тези които управляват да покажат че искат да работят за Русе”, каза още Стоилов.

 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

3 КОМЕНТАРИ

  1. rumen_s, правиш си не тъп или просто не можеш да разчетеш горната картинка и писанията по-горе? Ако ще и батмат да е кмет, все тая. В Калифорния ясно кой беше губернатор преди години, И? Какво стана? СУПЕР ГЕРОЯТ… се издъни.

  2. Отдавна трябваше да му е ясно на този кмет,че трябва да си ходи,досега,не е свършил нищо като хората,града тъне в мизерия,треволяци ,тъмнина,комари,гадини и каквото се сетите.Време ви е г-н Стоилов!

  3. А къде са русенските депутати да лобират? Или те си постигнаха целта,добраха се до парламента и сега си траят! Хайде комунисти Заякова,Данев,Киряков действайте !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук