„Етно жена“ за каузата „Направи добро на непознат“!

0

Благотворителен моден спектакъл под надслов „Етно жена“ ще се проведе в Русе, съобщават организаторите от фондация „Направи добро за непознат“ и модна къща „Елена Христова“.

В спектакъла, който ще се проведе под мотото  „Направи добро за непознат“ ще се включат 80 дами от Русе. Той ще се проведе на открито на Градския стадион на 27 септември, събота от 19,30 часа. Освен на модното дефиле посетителите ще се насладят и на развлекателна програма с много изненади. Участие ще вземат една от известните български поп певици – Кристина Димитрова, жена с голямо сърце и душа, DIA  – певицата, която върна българския фолклор в дискотеките, Формация „Жарава“ и много други.

Събитието беше планирано за 8 март, но беше отложено поради пандемията от коронавирус. Организаторите допълват, че закупените за тази дата билети важат без заверка.

„Направи добро за непознат“ – каузата, която обедини всички нас! Защото заедно можем повече!

Билети могат да си закупят от всички каси на „Нетуоркс България“, както и от офиса на модна къща „Елена Христова“ на ул. Щип, 1. Билети в деня на спектакъла ще се продават и на място.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили