„Европа в България: Общо бъдеще“ в пресклуба на БТА в Русе 

0

Регионална конференция по проект „Европа в България: Общо бъдеще“ ще се състои от 10:30 часа днес в Националния пресклуб на Българската телеграфна агенция в Русе. 
Дискусията ще бъде в хибриден формат, като ще се излъчва на живо на страницата на БТА, във Фейсбук и в платформа за виртуална реалност. 

По време на форума ще бъдат обсъдени постигнатите в област Русе резултати и добри практики от програмния период 2014-2020 година. Ще бъдат представени новостите в политиката на сближаване в Европейския съюз за периода 2021-2027 година. В рамките на дискусията ще бъдат очертани и възможностите за развитие на област Русе. 

В конференцията ще участват Анатоли Станев – областен управител на Русе, Ивайло Кадишев – директор на дирекция „Международни политики, стопански дейности и анализи“ в Община Русе, Димитър Славов – кмет на Община Бяла, Валентин Атанасов – кмет на Община Сливо поле, Божидар Борисов – кмет на Община Две могили, инж. Ивелин Занев – изпълнителен директор на Изпълнителна агенция „Проучване и поддържане на река Дунав“, доц. д-р Десислава Атанасова – заместник-ректор по интернационализация и комуникационно политика на Русенския университет „Ангел Кънчев“, Диана Аврамова – управител на Областен информационен център-Русе, Ташка Габровска – държавен експерт в Главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“ в Министерството на труда и социалната политика, Мая Нинова – държавен експерт в дирекция „Програмиране, наблюдение и оценка“, Изпълнителна агенция „Програма за образование“, Вида Влайкова – началник на отдел „Северен централен район“, ГД „СППРР“, Министерство на регионалното развитие, Димитринка Маринова – държавен експерт в Главна дирекция Оперативна програма „Околна среда“, Министерство на околната среда и водите, Владимир Бобев – началник на Регионален сектор Варна, Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност“, Министерство на иновациите и растежа, Райна Попова – държавен експерт, отдел „Програми ИНТЕРРЕГ“, Ирина Рангелова – държавен експерт, отдел „Програми ИНТЕРРЕГ“, Цветомир Цанев – държавен експерт, отдел „Програми ИНТЕРРЕГ“. 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук