Еврошампионът Стилян Гроздев отново е Спортист на месеца

0

Състезателят на ТСК „Русе“ Стилян Гроздев бе определен от журналистите за „Спортист № 1 на месеца“ в анкетата на Пресклуб България.

Това се случва за втори път в кариерата на младия русенски спортист. Стилян спечели званието заради златото на Европейското първенство за мъже през април в Москва. На церемонията в клуба, където днес му бе връчено отличието, той благодари за избора на медиите и сподели, че за него сега най-важна е подготовката за Олимпийските игри в Токио.

По време на церемонията президентът на Българска федерация по вдигане на тежести Ариф Маджид връчи „Официалния сертификат“, с който се удостоверяват двата европейски рекорда за младежи, поставени от Стилян по време на шампионата в руската столица.

„За нас приоритет ще бъде утвърждаването на младите таланти във федерацията. Хората ми гласуваха доверие и ще направя всичко възможно за да го оправдая. Имаме много силни щангисти, имаме в последните 10 години отличен треньор в лицето на Иван Иванов и съм сигурен, че той ще остане начело на националния отбори и след Олимпиадата,“ заяви Ариф Маджид.

До 4 юни Международната федерация ще публикува последните ранглисти, въз основа на които нашата федерация ще излъчи двамата ни представители на Олимпиадата. Това ще стана на база контролни състезания и моментна форма,“ допълни Иван Иванов.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили