Facebook влезе в Топ 500 на най-влиятелните компании в САЩ

2
Facebook - Forbes 500
Facebook - Forbes 500

Като основна причина за това съставителите посочват повишението през 2012 г. на печалбата на компанията с 37% до 5.1 млрд. долара. Освен това Facebook е и притежател на продукт, който принадлежи към т.нар. „трансформационни технологии“, за каквито се считат например Google Glass, самолетът Boeing Dreamliner, доставките на продукти поръчани в същия ден чрез eBay Now, таблетът на Apple iPad и др. Става дума за приложението за мобилни телефони Facebook Home.

28-годишният Марк Зукърбърг пък е най-младият ръководител на компания от всичките 500 мениджъри на компании, които са включени в списъка.

Други компании от списъка, които оперират в света на технологиите и интернет комуникациите са Apple, General Electric, HP, IBM , Microsoft, Comcast, Dell, Intel, Google, Cisco, Oracle, Apache и др., уточнява Digit.ru.
Източник kaldata.com.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Не трябва да си пиша името, никнейм или „прякор“, след като не съм автор на публикацията! Нямам от кой да се крия и не дължа обяснението на никой. DJ Bobby D е артистичното ми име и никнейм!

  2. DJ Bobby D, напиши си прякора над новината да е ясно, че си ти. Криеш си?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук