Феерия от танци и музика в спектакъла „С Коледа в сърцето“

0

Деца плениха публиката с феерия от танци и музика

Вълшебна феерия от танци и музика плени публиката в Голямата зала на Доходното здание на спектакъла „С Коледа в сърцето“, подготвен от децата от русенските състави.

Затрогваща атмосфера създадоха малките снежинки от детска ясла №8, а за коледното настроение допринесоха с изпълненията си и малките актьори от детска театрална школа „Патиланци“ при Държавен куклен театър – Русе и Театрално студио „Маска“ при Общинския младежки дом. Танцово студио „Freedom“, детските градини „Здравец“, „Чучулига“ и „Пинокио“, Танцова школа „Petrova“ и Дневен център „РАЛИЗ-БАЛИЗ“ покориха публиката с магията на танцовото изкуство, превъплътено по изящен начин от изпълненията на малки и големи.

Вокална група „Слънце“ при Общинския детски център за култура и изкуство, Вокална школа „АРТиКУЛ“, Работилничка за театър „Мармалад“ към Блок 14 и Дуо Николови допълниха празничната атмосфера, а кларнетистът Александър Тодоров и малкият Дарен Ехранов на рояла очароваха присъстващите с виртуозни умения.

В програмата на спектакъла се включиха още Мариана Маркова от Съюза на глухите, представители на Центъра за ученическо техническо научно творчество, Ученическа спортна школа и Регионалният център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование. Вокалните и театралните изпълнения бяха подпомогнати и от жестомимичния превод на Юлия Станкова

Празничното събитие мина под наслов „Искам да съм мъничък вълшебник, за да мога с пръчица в ръка да създам магически учебник, който се нарича „ДОБРОТА“.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук