„Фондацията“ събра аплодисментите на русенци

1
1302

Няколко хиляди русенци и гости на града станаха съпричастни с празника на града и пяха на площада заедно с легендите Кирил Маричков, Иван Лечев, Добромир Векилов – Дони, Славчо Николов и Венко Поромански.

Кметът Пламен Cтоилов приветства множеството граждани, като благодари на всички, които излязоха на площада, за да споделят празника на града. Той заяви, че за него е чест да бъде сред русенци и заедно да отпразнуват Деня на Русе и Гергьовден. Г-н Стоилов допълни, че е от изключителна важност да успеем да превърнем Русе в един по-добър град – проспериращ, модерен, европейски. Той призова русенци да бъдат единни, да бъдат обединени, защото само по този начин ще успеем да възродим Русе.

Всички, които останаха се насладиха на два биса и на богата и пищна заря по повод най-хубавия български празник, съвпадащ с Деня на Русе – 6 май!

 

1 коментар

  1. Уникален концерт ! Благодарности на Общината, в лицето на г-н Стоилов, че успяха да ни направят съпричастни към тези чудесни моменти. А зарята беше прекрасен завършек на празничния ден. Аз съм много доволен.